Fietsrouteplanner langs fietsknooppunten in Vlaanderen

Stippel je eigen fietsroute uit langs knooppunten

Maak snel en eenvoudig je eigen fietsroute langs fietsknooppunten, terrasjes en activiteiten in de buurt.

Met de Routen fietsrouteplanner kan je snel en eenvoudig een fietsroute uitstippelen op de kaart langs knooppunten, horeca, bezienswaardigheden en activiteiten onderweg. Op de routeplanner vind je het volledige fietsroutenetwerk van Vlaanderen met alle fietswegen en fietsknooppunten.

Hoe werkt het?

Geef een startplaats in en klik op het knooppunt waar je de route wil starten. Daarna klik je een voor een op de fietsknooppunten waar je zeker langs wilt fietsen. De fietsrouteplanner doet de rest!

TIP: Klik rechts in het controlepaneel op 'interessante plaatsen' en selecteer leuke stops zoals cafés en rustplaatsen om ze op de kaart te laten verschijnen.

Stippel je eigen fietsroute uit

Eens je een route plant krijg je meteen de lengte van je fietstocht te zien en welke knooppunten je volgt. Is je route volledig uitgestippeld? Download de fietsroute als gpx-bestand voor je GPS, print ze af op papier, importeer ze in de fietsknooppunten app of deel de route met je vrienden.

Horeca langs je fietsroute

Wil je meer dan enkel fietsen op de mooiste wegen van Vlaanderen? Klik rechts in het controlepaneel op 'interessante plaatsen' en selecteer leuke stops zoals cafés en rustplaatsen om ze op de kaart te laten verschijnen. Plan je fietstocht langs de horeca om de perfecte daguitstap te plannen.

Liever een kant-en-klare fietsroute? Bekijk meer dan 80 kant-en-klare fietslussen met stops voor onderweg.

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Een probleem gevonden tijdens je fietstocht?

Toerisme Oost-Vlaanderen onderhoud de fietsknooppunten in Vlaanderen van de regio's Vlaamse Ardennen, Scheldeland, Meetjesland, Waasland en Leiestreek. Heb je een probleem gevonden op het fietsnetwerk? Meld het aan onze routedokter.