Wandelrouteplanner langs wandelknooppunten in Vlaanderen

Stippel je eigen wandeling uit langs knooppunten

Snel en eenvoudig een wandelroute uitstippelen langs wandelknooppunten, horeca en bezienswaardigheden.

Met de Routen wandelrouteplanner kan je snel en eenvoudig een wandelroute uitstippelen op de kaart. Op de routeplanner vind je alle wandelnetwerken in Vlaanderen met alle wandelpaden en wandelknooppunten en onze selectie cafés, restaurants en bezienswaardigheden.

Hoe werkt het?

Geef een startplaats in en klik op het knooppunt waar je de route wil starten. Daarna klik je een voor een op de knooppunten waar je zeker langs wilt wandelen. De wandelplanner doet de rest!

TIP: Klik rechts in het controlepaneel op 'interessante plaatsen' en selecteer leuke stops zoals cafés en rustplaatsen om ze op de kaart te laten verschijnen.

Stippel je eigen wandelroute uit

Eens je een wandelroute plant krijg je meteen de lengte van je wandeltocht te zien en welke knooppunten je volgt. Is je wandeling volledig uitgestippeld? Download de wandelroute als gpx-bestand voor je GPS, print ze af op papier, importeer ze in de wandelknooppunten app of deel de route met je vrienden.

Horeca langs je wandelroute

Wil je meer dan wandelen op de mooiste wegen van Vlaanderen? Via het controlepaneel kan je onze selectie 'interessante plaatsen' aanduiden en leuke stops selecteren zoals cafés en rustplaatsen om ze op de kaart te laten verschijnen. Plan je wandeling langs de horeca om de perfecte daguitstap te plannen.

Liever een kant-en-klare wandelroute? Bekijk meer dan 120 kant-en-klare wandellussen met stops voor onderweg.

Een probleem gevonden tijdens je wandeling?

Toerisme Oost-Vlaanderen onderhoud wandelknooppunten in Vlaanderen van de regio's Vlaamse Ardennen, Scheldeland, Meetjesland, Waasland en Leiestreek. Heb je een probleem gevonden op het wandelnetwerk? Meld het aan onze routedokter.